Contact

Stiene van Limbergen, klinisch psycholoog- psychotherapeut (BIG)
Bredaseweg 108A sectie 12
4902 NS Oosterhout

info@praktijkvl.nl
telefoon: 06-81177753

LET OP: bovenstaand mailadres niet gebruiken om persoonlijke informatie te versturen. U  kunt me bellen voor aanmelding en dan wordt u bij de start van de behandeling een beveiligde e health omgeving aangeboden. 

De praktijk is bereikbaar van maandag tot vrijdag op bovenstaand telefoonnummer. Afspraken worden gepland op maandag, dinsdag (ook avond), woensdagochtend en donderdag. Als de telefoon op die dagen niet beantwoord wordt (tijdens gesprekken ben ik niet bereikbaar) streef ik ernaar u dezelfde dag terug te bellen. Zodra de behandeling begint zult u binnen een beveiligde omgeving met mij kunnen mailen.

In geval van crisis kunt u tijdens de openingstijden van de praktijk met mij contact opnemen, of u kunt contact opnemen met uw eigen huisartsenpraktijk. Binnen kantoortijd, maar buiten de openingstijden van de praktijk kunt u contact opnemen met uw eigen huisartsenpraktijk. ’s Avonds, ’s nachts of in het weekend kunt in geval van crisis contact opnemen met de Huisartsenpost (HAP) in uw regio. Tijdens mijn vakantie is er een waarnemer voor lopende behandelingen. gegevens worden gecommuniceerd via de CliĆ«ntenlogin,